Festen

Inget bröllop utan stor fest! Efter vigseln är det därför hög tid för oss att genom anordnad, gemensam transport bege oss till festplasten vid Överby Brygga på Vindö. Väl på plats är tanken att vi ska äta trerättersmiddag, umgås, skratta och dansa hela natten lång. Allt i ett umgänge av världsklass!
 
Praktiska detaljer att ha koll på:

Kläder och skor
Vi har valt dresscoden "Sommarfint och färgglatt" till kvällens fest. Det betyder helt enkelt att man får ha på sig det man trivs i och känner sig fin i, så länge det är just sommarfint och färgglatt! Långt, kort, helt, delat, nytt, begagnat, bara fantasin sätter gränser! Festen och middagen kommer dock hållas i ett stort partytält och vi kommer vara "utomhus" hela kvällen. Med andra ord är det nog vist att se till att ha med sig en varmare tröja att dra på sig när kvällen faller på. Och trots att det är sjukt snyggt med stilettklackar vill vi rekommendera alla damer att ha lågskor. Vi kommer ha golv i tältet, men resterande underlag på festplatsen är gräsmatta, vilket gör att man lätt sjunker ner och förstör skorna. Dessutom orkar man dansa längre utan klack!  

Mat och dryck
För barn under tolv år som vill fira med oss kommer det serveras en särskild barnmeny. Finns det specifika önskemål här går det bra att kontakta någon i brudparet så tittar vi på detta. När middagen avslutas kommer det finnas en enklare bar med dryck för alla smaker till marknadspris. Observera att vi endast kommer ha möjlighet att hantera kontanter under kvällen! 
Behöver du specialkost? Det fixar vi självklart! Tala om detta i samband med att du osar så löser sig resten!

Parkering
Festplatsen erbjuder väldigt dåligt med parkering. Därför kommer vi undanbe samtliga gäster att färdas med egen bil.
Läs mer om detta under transport och vägbeskrivning.
 
 
Ett bra exempel på en fest i partytält!